Met digitale coaching help ik je online je doelen te behalen en lekkerder te lopen.
Ik geloof in een persoonlijke aanpak: het schema van je buurman of uit een tijdschrift hoeft niet bij jou te passen. Na een aantal weken merk je dat het lopen beter, sneller of verder gaat.

Via Whatsapp, Strava of Garmin geef ik je feedback op je hardloopsessies en bespreken wij je planning en volgende doelen. Gaan wij samen een marathonplan smeden? Of wil je 5 kilometer met je dochter kunnen lopen: voor elk niveau kan ik je helpen.

Het traject begint altijd met een intake (telefonisch, 20 minuten). De eerste twee weken ga je aan de slag met een “proef-schema” waar je uitgebreid feedback over geeft: is het te makkelijk? Of juist veel te heftig? Vond je het fijn of stom? Daarna werk ik met blokken van 4 weken. Er zijn twee startabonnementen: een 6 weken try-out van 40 euro en een 5 maanden “Getting there package” van 101 euro, gericht op een bepaald doel. Hiernaast kan je kiezen voor een schema van krachtoefeningen bestaand uit 12 oefeningen voor een maand (7,50 euro). Afgestemd op eerdere blessures, “zwakke plekken” of ambities.

En soms komen wij er op afstand niet uit, of koppel je een bepaalde klacht terug (kuit, heup), dan is het fijn om een stukje te gaan hardlopen samen.

Na een startpakket kan je verlengen voor 17,50 euro per maand of 23,50 per maand inclusief krachtoefeningen.

Online coaching is voor recreatieve lopers. Voor wedstrijdlopers kan ik jullie Laurens aanbevelen, van Sportfocus 040.

Bij voldoende animo organiseer ik ook mini-evenementen, zoals een strandtraining of een eerste ervaring met onverhard lopen.

digitale coaching, garmin